Skreddersydde Hifi løsninger

Soundtec er spesialister på å skape teknikk i harmoni med våre kunders hjem. Vi designer og installerer integrerte system. Vi gjør avansert teknologi enkel å bruke og ser til at den alltid fungerer.
Soundtec er her for deg, når du behøver oss, der du behøver oss.

Hvert rom er skreddersydd til kunden og Soundtec fokuserer på å levere brukervennlige og pålitelige løsninger , samt integrerte systemer tilpasset kundens livsstil.

Arbeid i luksusmarkedet krever gjennomtenkt design og oppmerksomhet rundt detaljer, for å oppnå gode resultater og samtidig unngå å bli distrahert av hverdagen.
Dette er et stort ansvar som Soundtec tar svært alvorlig.

Alle prosjekt utføres med diskresjon og nøye planlegging for å bli lagt merke til så lite som mulig. Prosjektene gjennomføres i nært samarbeid med andre fagfolk som arkitekter, interiørarkitekter og utbyggere, slik at plassen beholder sin harmoni og balanse.
Rommene blir skreddersydd til kunden og Soundtec fokuserer på å levere brukervennlige og pålitelige løsninger. Kundene er garantert moderne og relevante teknologier uansett hvor i verden de måtte være.

Alle land har sitt eget sett med lover og regler, dette er grunnen til at Soundtec internasjonale kompetanse gir trygghet i form av spesifikk kunnskap om lokale skikker, lover og forskrifter for arbeid.

Klikk her for å se et utvalg av tidligere arbeider.